Steaua risca sa ramana pe drumuri

Sambata, 13 August 2011, ora 15:35
2453 citiri
Steaua risca sa ramana pe drumuri
Foto: gsp.ro

In ciuda negocierilor purtate cu Ministerul Apararii (MApN) pentru o revenire in Ghencea, Steaua risca sa-si dispute in continuare in provincie meciurile de pe teren propriu.

Tratativele dintre Armata si clubul "ros-albastru" au intrat din nou in impas, dupa ce ministerul condus de Gabriel Oprea a anuntat ca nu vrea sa discute o alta intelegere pana nu incaseaza restantele de aproape 500.000 de euro.

"Clubul Sportiv al Armatei doreste ca echipa de fotbal Steaua Bucuresti sa joace in continuare pe stadionul din Ghencea, insa orice discutie pe acest subiect poate fi reluata, cu respectarea prevederilor legale, dupa ce Societatea Comerciala isi va achita datoriile catre CSA Steaua, conform obligatiilor asumate prin contractul nr. A-7220/23.12.2009.", i-au transmis Stelei cei de la MApN, dupa cum informeaza site-ul gsp.ro.

Oficialii gruparii "ros-albastre" nu s-au lasat insa mai prejos si au raspuns cu aceeasi moneda, afirmand ca se tem sa nu fie pacaliti.

"Atunci, sa astepte mult si bine pana le platim banii, daca ei mai intai vor sa achitam si abia apoi sa discutam un nou contract. Ei ce cred, ca ne mai pacalesc ca anul trecut, cand Piturca a vorbit cu ei si a primit asigurari ca dupa ce le viram datoria o sa intocmim si un alt contract?! Le-am dat banii, dupa care ne-au lasat cu ochii in soare si nu s-a mai facut nici o alta intelegere. Acum, n-o sa se mai intimple la fel. Le achitam banii in acelasi timp cu semnarea noului contract.", au replicat stelistii.

Datorii de aproape 500.000 de euro

Datoria totala a Stelei, care a ajuns acum la 466.500 de euro, provine din chiria neachitata in perioada 1 iulie 2010 - 30 iunie 2011, penalitatile calculate la plata chirie si contravaloarea utilitatilor.

Aproape toata arena din Ghencea a fost "sigilata" in ultimele zile la cererea conducerii Stelei pentru a se asigura ca nimeni nu se atinge de bunurile clubului pina miercuri, cand expira termenul-limita stabilit de Steaua si de MApN privind o colaborare viitoare.

Mereu in deplasare

Saptamana viitoare, Steaua va juca cel de-al treilea meci considerat pe teren propriu in provincie, toate in orase diferite. Daca intalnirea cu CS Mioveni, castigata cu 4-0, s-a disputat la Constanta, partida de duminica impotriva Universitatii Cluj va avea loc la Ploiesti, pe stadionul Astra.

"Ros-albastrii" vor la sute de kilometri distanta si in Europa League, disputa cu TSKA Sofia din playoff-ul competitiei fiind programta pe arena formatiei CFR Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
#Steaua evacuata Ghencea, #Steaua conflict MApN, #Gigi Becali, #Steaua revenire Ghencea , #stiri Steaua