Steaua va castiga miercuri "la masa verde"

Miercuri, 26 Martie 2008, ora 10:23
1989 citiri
Steaua va castiga miercuri "la masa verde"

Decizia finala a partidei suspendate dintre Rapid si Steaua, de catre arbitrul Alexandru Deaconu dupa ce a fost lovit in cap de o bricheta aruncata din tribune, va fi luata in cursul zilei de miercuri.

Comisia de Disciplina a FRF se va reuni la ora 15:00, iar doua ore mai tarziu oficialii vor judeca toate aspectele cazului "Bricheta".

Cu toate ca decizia trebuie sa ramana secreta pana in momentul cand se va face publica in mod oficial, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, s-a antepronuntat.

"Ce se va hotari? Puneti mana pe cartea cu regulamente, deschideti la articolul respectiv si o sa vedeti singuri ce va fi. Membrii comisiei nu se vor uita in alta parte, tot pe baza a ceea ce scrie acolo vor decide. Scrie 3-0 pentru Steaua? Atunci ce ma mai intrebati pe mine? Nu e clar?", a spus Mitica de la Liga la Specialul de la Sport.ro.

Declaratia lui Dragomir este sustinuta de cea a vicepresedintelui FRF, Patritiu Abrudan: "Rapid nu are nici cea mai mica sansa. Se va da 3-0 pentru Steaua pentru ca regulamentul este clar in aceasta privinta", spunea Abrudan pentru o televiziune locala din Cluj.

Decizia a fost confirmata indirect si de presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu: "Foarte bine a facut Deaconu ca a oprit jocul, a luat o decizie corecta. Ce va decide Comisia? Vom vedea miercuri, dar aceleasi incidente au avut loc si la AS Roma - Dinamo Kiev, unde am fost observator, iar UEFA a dat 0-3 si terenul celor de la Roma a fost suspendat. Si la noi articolele 82 si 83 sunt foarte clare", a spus "Nasul".

Presedintele tarii, Traian Basescu, l-a premiat pe Deaconu cu Ordinul Sportiv Clasa a III-a pentru meritele sale, influentand de altfel decizia Comisiei de Disciplina care se va reuni miercuri.

"Va port o apreciere deosebita pentru curajul de a opri meciul si pentru incercarea de a crea un climat de fairplay in fotbalul romanesc", i-a spus "Base" lui Deaconu.

In alta ordine de idei, Alexandru Deaconu a refuzat sa fie arbitru de rezerva la amicalul pe care reprezentativa tarii noastre il va juca in Ghencea cu Rusia miercuri, temandu-se de eventuale repercursiuni, in locul sau fiind delegat Augustus Constantin.

Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Farul a deschis scorul în minutul 3, prin...
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
#deaconu, #Rapid, #Steaua, #partida, #castiga, #comisie, #disciplina, #FRF, #decizie, #verdict , #stiri Steaua