Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Stelistul Bonfim, desfiintat de Balaci

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 17:29
2260 citiri
Stelistul Bonfim, desfiintat de Balaci

Ilie Balaci este de parere ca rezultatele proaste ale Stelei sunt cauzate de lipsa de valoare a lotului, nicidecum de munca antrenorului Sorin Cartu.

"De ce se duc antrenorii la Steaua, desi spun ca nu se poate lucra in aceste conditii? Probabil ca Gigi Becali este un patron care da banii la timp, iar acei antrenori aveau nevoie de acei bani. Nu stiu, eu n-am fost ofertat niciodata de Steaua.

Ce jucatori de valoare are Steaua in momentul de fata? Jos palaria in fata celor de la Timisoara ca au reusit sa-l vanda pe Bonfim. Nu Marian Iancu l-a pacalit pe Becali, ci s-au pacalit cei care l-au cumparat. Daca va uitati, niciunul dintre jucatorii plecati de la Timisoara nu joaca bine la alte echipe. Cred ca Gigi Becali poate sa fie cel mai bun patron din Romania, daca antrenorul ii aduce rezultate.", a spus Balaci la Sport.ro.

Fostul fotbalist a comentat si gestul lui Eder Bonfim, care l-a injurat pe Cartu in momentul in care a fost scos de pe teren in meciul cu Pandurii Targu Jiu.

"Cum sa-si dea jucatorii cu parerea despre munca antrenorului? Ei sunt simpli jucatori, in aceste situatii, patronii n-ar mai trebui sa angajeze antrenor, ci sa puna un jucator sa pregateasca echipa. Sa ma lase in pace jucatorii Stelei, ei sunt platiti sa alerge. Macar daca ar fi avut cate doua-trei titluri de fiecare.

Daca acest Bonfim imi facea asta mie, cred ca il lasam fara urechi. De cand un fotbalist de mana a doua, care a jucat prin liga a saptea in Italia, sa faca asa in fata mea?", a mai spus Balaci.

Sorin Cartu l-a dat afara de la Steaua, vineri, pe Eder Bonfim, deoarece acesta l-a injurat de mama in timpul meciului cu Pandurii Targu Jiu.

Gigi Becali il face praf pe Bonfim

Imediat dupa ce a fost schimbat la Severin, Bonfim a avut o reactie nervoasa la adresa lui Sorin Cartu. Antrenorul ros-albastrilor a aflat abia a doua zi ca a fost injurat si a decis sa-l dea afara.

C.F.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ilie Balaci, #Steaua Bucuresti, #Bonfim dat afara Steaua , #stiri Steaua