Tanase: Ma bucur ca am ajuns la Steaua, merit toti banii

Joi, 06 August 2009, ora 16:45
1887 citiri
Tanase: Ma bucur ca am ajuns la Steaua, merit toti banii

Mijlocasul Cristian Tanase a declarat, joi, ca este foarte bucuros ca a ajuns la Steaua si spera ca obtina performante cat mai bune cu formatia antrenata de Cristiano Bergodi.

"Sunt foarte bucuros ca am ajuns la Steaua si imi pare bine ca situatia mea s-a rezolvat in cele din urma. Nu imi pare rau ca nu am plecat in strainatate, pentru ca si Steaua este un club foarte mare. Se bate la titlu si joaca si in cupele europene, deci este foarte bine. Ma bucur ca s-a ajuns la un acord, pentru ca in acest fel pot sa joc si sa raman in vederile selectionerului", a spus Tanase, care a adaugat ca se va prezenta sambata in cantonamentul Stelei.

Referitor la suma de transfer, care este de 1,8 milioane de euro pentru 50% din drepturile asupra sa, Tanase a afirmat: "Intr-adevar, s-a platit o suma foarte mare pentru mine. Cu totul sunt 3,6 milioane de euro, e destul. Dar, ce sa zic? Daca s-a platit atat inseamna ca merit, nu?".

Mijlocasul a precizat ca nu se teme de presiunea si de concurenta de la Steaua, iar acest lucru il va ajuta sa aiba evolut ii foarte bune: "Voi fi motivat daca va fi presiune si concurenta. Steaua e un club mare si e normal sa se joace in astfel de conditii, pentru ca se vrea performanta. Eu o sa incerc sa evoluez cat mai bine, meci de meci. Vreau sa castig tot cu Steaua si sa mergem in grupele Ligii Europa".

Cristian Tanase de la FC Arges a fost ofertat si de FC Koln, care oferea in jur de doua milioane de euro pentru mijlocas, dar pentru el au mai existat si alte oferte, inclusiv cea de la Steaua. Initial, patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a precizat ca este dispus sa ofere un milion de euro pentru 50% din drepturile federative ale jucatorului sau un milion si jumatate de euro pentru un transfer definitiv. Finantatorul a precizat ca nu era dispus sa ofere o suma de bani atat de mare pentru un fotbalist roman, dar este convins ca Tanase este un fotbalist de mare perspectiva.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Cristi Tanase transfer Steaua, #Tanase transferat Steaua , #stiri Steaua