Trei antrenori pentru Steaua! Vezi care sunt optiunile

Joi, 26 Mai 2011, ora 21:49
5214 citiri
Trei antrenori pentru Steaua! Vezi care sunt optiunile

Dupa ce Cosmin Olaroiu a anuntat ca nu va ramine la Steaua si in sezonul viitor, conducerea clubului din Ghencea a demarat cautarile pentru un nou tehnician.

Managerul Mihai Stoica a dezvaluit ca pe lista Stelei se afla trei nume, printre care se regaseste si cel al fostului mare international Gica Hagi.

"Pe lista posibililor antrenori la Steaua au mai ramas doar trei nume, nu toti straini. Nu vreau sa va spun mai mult decat ca unul dintre ei este Gica Hagi.", a declarat Stoica la Digisport.

Ceilalti doi antrenori de pe lista managerului Stelei sunt, cel mai probabil, Walter Zenga si Oleg Protasov.

Gica Hagi a mai pregatit Steaua in perioada iunie - septembrie 2007, demisionand in urma unui scandal monstru cu Gigi Becali. De atunci, "Regele" a mai antrenat doar formatia Galatasaray, din octombrie 2010 pana in martie 2011.

Fostul mare international roman, care a mai antrenat nationala Romaniei (2001), Bursaspor (2003-2004), Galatasaray (2004-2005) si Poli Timisoara (2006), are un singur trofeu in palmares, Cupa Turciei (2005).

Italianul Walter Zenga s-a aflat pe banca Stelei in sezonul 2004-2005, fiind dat afara inaintea finalului stagiunii in care "ros-albastrii" au castigat titlul. Actualmente la Al-Nasr, Zenga a mai antrenat de atunci gruparile Steaua Rosie Belgrad, Gaziantepspor, Al-Ain, Dinamo, Catania si Palermo.

Are in palmares un titlu in Liga 1, unul in Serbia, precum si o Cupa a Serbiei.

Oleg Protasov a condus Steaua in 2005 si a avut un parcurs foarte bun in Cupa UEFA. A demsionat, iar in 2006 a semnat cu Dnepr Dnepropetrovsk, formatie pe care a pregatit-o pana in 2008. A mai trecut apoi pe la Kuban Krasnodar, Iraklis Salonic si FC Rostov, momentan fiind liber de contract.

Tehnicianul in varsta de 47 de ani nu are niciun trofeu in palmares.

Este de asteptat ca numele noului antrenor sa fie anuntat la inceputul saptamanii viitoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#antrenori Steaua, #Mihai Stoica, #Gica Hagi, #Oleg Protasov, #Walter Zenga, #Hagi Zenga Protasov Steaua , #stiri Steaua