Un stelist de nationala isi striga durerea: "M-am saturat!"

Luni, 07 Mai 2012, ora 13:55
3149 citiri
Un stelist de nationala isi striga durerea: "M-am saturat!"

Un jucator al Stelei care, anul trecut, devenise component de baza al echipei nationale, isi striga durerea si anunta ca nu mai suporta situatia din Ghencea. Managerul "ros-albastrilor", Meme Stoica, este acuzat ca ii distruge cariera.

Florin Gardos i-a marturisit antrenorului care l-a descoperit la Chiajna, Lita Dumitru, ca s-a saturat sa fie rezerva eterna la Steaua si sa joace cateva minute o data pe luna.

Tehnicianul l-a aratat cu degetul pe Meme Stoica, sustinand ca managerul Stelei il blocheaza pe banca pe tanarul fundas roman.

"In urma cu cateva zile am stat de vorba cu Florin Gardos si mi-a zis: Nea' Lita, cand eram copil, iubeam Steaua si imi doream sa ajung acolo. Am ajuns si am fost printre primii fotbalisti ai tarii, dar m-am saturat de aceasta glorie, pentru ca nu am nicio perspectiva, pentru ca nu vor unul sau altul sa joc. Nu se poate ca Florin Gardos sa se sature de Steaua, e pacat sa nu joace, pentru ca se intoarce a treia oara la Steaua un conducator care in precedentele mandate a batut un suporter prin tribune si acum decide ce se intampla pe la Steaua.

O sa cer mereu sa il lase pe Gardos sa joace! Daca nu, de fiecare data o sa fiu contra lui. Nu ma intereseaza ce face, ca il pune de trei ori la Steaua. Ori e foarte bun, ori cei care il pun sunt foarte fraieri!", a tunat Lita Dumitru la Radio Sport Total FM.

Antrenorul a continuat apoi sa il arate cu degetul pe Meme, spunand ca il marginalizeaza pe Gardos pentru a-si impune jucatorii pe care el i-a adus in lot.

"Am avut un clinci cu Meme Stoica in urma cu sase ani, dar nu avem nimic personal unul cu altul. Are, totusi, o problema. Nu l-a adus el pe Gardos la Steaua, ci Lita Dumitru. Dupa mine, Gardos va juca cu Chiriches la echipa nationala, in viitor. El i-a adus pe Elton si pe Tatu, care impreuna fac 1,90 metri inaltime, pentru 3 milioane de euro. Gardos a costat putin peste 100.000, dar nu vrea el sa joace", a mai spus Lita Dumitru.

Gardos a ajuns la Steaua pentru numai o suta de mii de euro, dar, dupa un prim sezon de vis in tricoul "ros-albastru", tanarul fundas s-a stins.

A pierdut primul "11" din cauza unor accidentari, insa nici dupa ce s-a recuperat nu a reusit sa isi castige locul de titular.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gardos Meme Stoica, #Meme Stoica cariera Gardos, #Gardos rezerva Steaua, #Lita Dumitru cearta Meme Stoica , #stiri Steaua