Englezii de la BBC, impresionati de suporterii Stelei: Se bucurau de parca ar fi castigat Champions League

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 13:50
12128 citiri
Englezii de la BBC, impresionati de suporterii Stelei: Se bucurau de parca ar fi castigat Champions League
Foto: Facebook/ Steaua Libera

Suporterii Stelei i-au impresionat pe englezii de la BBC cu atmosfera de zile mari pe care o fac la meciurile favoritilor din Liga 4 Bucuresti.

Un reporter al celebrului post britanic a vizitat Capitala Romaniei si a asistat la duelul dintre Steaua si Romprim, din Ghencea, reactiile sale fiind pe masura spectacolului din tribune.

"Ma aflu intr-un loc de legenda al fotbalului romanesc si est-european, Complexul Sportiv Ghencea. Acest stadion a gazduit multe meciuri importante, inclusiv din Champions League", isi incepe relatarea trimisul celor de la BBC.

La finalul jocului cu Romprim, castigat de Steaua cu un categoric 9-0, fanii "ros-albastrilor" au sarbatorit victoria.

"Jucatorii s-au aliniat in fata celor 1.500 de fani care au cantat tot meciul si toata lumea se bucura de parca ar fi castigat Liga Campionilor. In mijlocul lor este Marius Lacatus, antrenorul echipei, care chiar a castigat Champions League", se mai arata in reportajul BBC.

Steaua a incheiat anul 2017 pe primul loc al clasamentului din Liga 4 Bucuresti, insa la egalitate de puncte cu Academia Rapid.

Primele patru clasate din sezonul regulat vor evolua in primavara in play-off, iar campioana Bucurestiului merge la barajul pentru promovarea in Liga 3.

Steaua si-a reinfiintat sectia de fotbal in vara acestui an, iar echipa are rezultate excelente in divizia judeteana, fiind favorita la promovare.

M.D.

#Steaua fani BBC, #BBC reportaj Steaua, #Steaua suporteri Liga 4 , #suporteri
Comentarii
Poza 3195
3195
rank 5
Sectorul TZIGANO-GOLANESC al Bucurestiului sunt fanii echipei lui...