Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Inca un transfer la Steaua: A venit golgheterul unei formatii de legenda a Romaniei

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 09:44
7212 citiri
Inca un transfer la Steaua: A venit golgheterul unei formatii de legenda a Romaniei
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Steaua a mai transferat un jucator, in acest inceput de saptamana, fiind adus golgheterul de 18 ani al unei formatii de legenda a Romaniei, care evolueaza in prezent in Liga a doua.

Este vorba despre atacantul echipei UTA, Dennis Man, care a ajuns la un acord cu vicecampioana Romaniei, suma de transfer fiind considerata una record pentru gruparea aradeana - 350.000 de euro, potrivit Gazetei Sporturilor.

"Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Steaua Bucuresti pentru transferul lui Dennis Man. Mutarea fotbalistului aradean in curtea ros-albastrilor este efectuata pentru o suma-record in fotbalul aradean, plus un procent dintr-un transfer ulterior.

Atacantul a petrecut 9 ani la Atletico si 2 ani la UTA, suma urmand sa se imparta egal intre cele doua cluburi, conform protocolului incheiat pentru toti jucatorii aflati in aceasta situatie. Ii multumim lui Dennis pentru tot ce a facut pentru noi si ii uram mult succes in continuare!", se arata pe site-ul gruparii UTA Arad.

Man, nascut in 1998, are 5 goluri in 3 meciuri in acest sezon, reusind un hattrick in victoria cu 3-0 in fata Daciei Unirea Braila.

De asemenea, sezonul trecut a avut 7 goluri si 4 pase decisive in 25 de partide pentru UTA. El poate evolua atat ca atacant, cat si ca mijlocas ofensiv.

Acesta este al 13-lea transfer facut de Steaua, in ultima zi de mercato in Liga 1. Stancioiu, Moke, Mitrea, Dan Popescu, Jakolis, Achim, Boldrin, Ovidiu Popescu, Aganovici, De Amorim, Florin Tanase si Golubovici sunt ceilalti 12 jucatori adusi in pauza competitionala.

"Este un jucator de care noi ne-am interesat, vom vedea daca se realizeaza pana la 12 noaptea", a spus antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, luni seara, la Digi Sport. Steaua este deficitara la capitolul atacanti, avandu-i doar pe Bojan Golubovici si Alexandru Tudorie, iar la nevoie este folosit Florin Tanase.

In aceeasi zi, clubul UTA a transmis ca oferta Stelei este prea mica: "Oferta primita din partea Stelei pentru Dennis Man este mult sub valoarea din acest moment a jucatorului si a viitorului potential pe care noi il vedem in el. A fost o singura oferta facuta, pe care noi dorim sa o pastram confidentiala. A fost sub ceea ce noi am cerut si nici nu s-a luat in discutie".

Man a mai fost dorit si in primavara, dar atunci a spus ca nu vrea sa fie rezerva la Steaua: "Ma bucur ca sunt dorit de un club asa mare precum Steaua, dar nu vreau sa ma duc acolo sa fiu doar o rezerva".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dennis Man Steaua, #Steaua transfer UTA Arad , #transferuri