Lista jucatorilor care vin sa castige titlul cu Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 22 Mai 2012, ora 12:05
5228 citiri
Lista jucatorilor care vin sa castige titlul cu Steaua

Ca in fiecare vara, Steaua isi restructureaza din temelii lotul de jucatori. Pe langa fotbalistii care vor pleca, voluntar sau nu, sunt si o serie de sportivi care vor fi cumparati de "ros-albastri" in tentativa lor de a recuceri titlul in Liga 1.

Odata cu numirea lui Laurentiu Reghecampf in functia de antrenor principal, tintele Stelei de pe piata transferurilor au devenit tot mai clare, insusi tehnicianul anuntand ca are o serie de jucatori "in vizor".

Iata, mai jos, lista fotbalistilor doriti in Ghencea:

Wesley Lopes: Golgheterul Ligii 1 are cele mai mari sanse de a fi cumparat de Steaua, discutiile dintre parti incepand inca de luni. Gigi Becali s-a inteles deja cu cei de la FC Vaslui, singura necunoscuta fiind acum salariul solicitat de brazilian. Costul transferului: 700.000 de euro.

Adi Rocha: Venirea lui Reghecampf la Steaua a facilitat transferul unui alt atacant brazilian, Adi Rocha. Varful "carioca" a ramas liber de contract dupa ce intelegerea cu cei de la Concordia i-a expirat si va ajunge in Ghencea din postura de jucator liber de contract.

Lucian Sanmartean: Ca si Wesley, Sanmartean este de mult timp pe lista Stelei, insa, pana acum, patronul lui FC Vaslui nu a vrut sa auda de despartirea de mijlocas. Totusi, evolutiile mai putin reusite ale internationalului roman din retur l-au facut pe fostul arbitru sa se razgandeasca, astfel ca Sanmartean este "pe piata". Costul transferului: 1 milion de euro.

Dorin Goga: Ultimul "mohican" ramas la Timisoara, Goga va parasi echipa din Banat in aceasta vara. Reghecampf il vrea la Steaua, dar marea problema este salariul jucatorului, care nu vrea sa renunte la cei 300.000 de euro pe an pe care ii incaseaza la Poli.

Junior Moraes: Atacantul brazilian are insa sanse mici sa revina in Liga 1, cota lui fiind estimata acum la 3 milioane de euro.

Mario Felgueiras: Portarul care a jucat la FC Brasov in acest sezon este o tinta pentru Steaua in cazul in care Tatarusanu va fi vandut in strainatate.

Lucian Filip: Mijlocasul va reveni la Steaua dupa ce imprumutul la Chiajna i-a expirat, Reghecampf fiind foarte multumit de jucatorul pe care l-a antrenat jumatate de an.

Daca la capitolul achizitii ar putea sta bine, daca mutarile se vor concretiza, "ros-albastrii" isi vor pierde cateva piese destul de importante.

Eric Bicfalvi a anuntat deja ca va parasi Ghencea iar Ovidiu Dananae va fi dat afara. Muntenegreanul Stefan Nikolici costa 800.000 de euro si este greu ca Becali va plati aceasta suma iar fratii Costea depind de noul antrenor, care va decide daca ii pastreaza in lot.

Mai mult, Florin Costea ar putea fi folosit ca moneda de schimb pentru transferul unui jucator de la Vaslui, cel mai probabil Wesley. Leando Tatu este un alt echipier al Stelei care nu va continua la echipa, in timp ce Machado ar putea fi dat afara sau imprumutat la o alta formatie.

Nu trebuie uitat faptul ca Tatarusanu, Tanase si Chiriches sunt monitorizati de echipe din strainatate si pot fi vanduti in orice moment.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#transferuri steaua 2012, #Wesley transfer Steaua, #Sanmartean transfer Steaua, #jucatori cumparati Steaua , #transferuri