Steaua poate da inca o lovitura: Ce portar a ramas liber de contract

Vineri, 29 Ianuarie 2016, ora 21:36
3876 citiri
Steaua poate da inca o lovitura: Ce portar a ramas liber de contract
Foto: Facebook/ Mario Felgueiras

Steaua ar putea da o lovitura spectaculoasa pe piata transferurilor, dupa ce fostul portar al echipei CFR Cluj Mario Felgueiras a ramas liber de contract.

Portughezul si-a reziliat intelegerea cu formatia turca Konyaspor, relateaza Digi Sport.

Felgueiras a ajuns la Konyaspor in luna februarie 2015, de la CFR Cluj, dar nu a jucat decat trei meciuri oficiale, toate in Cupa Turciei. In varsta de 29 de ani, portarul n-are niciun meci jucat in acest sezon.

Steaua da lovitura pe piata transferurilor: Cu ce jucator de top negociaza

La CFR Cluj a evoluat in peste 100 de meciuri, iar in Romania a mai trecut pe la FC Brasov.

Produs al centrului de juniori al lui Sporting, portarul a evoluat in Portugalia pentru Sporting Braga, Rio Ave si Vitoria Setubal si are selectii in toate nationalele de tineret si de juniori ale tarii sale.

In urma cu cateva zile, Digi Sport anunta ca Felgueiras este dorit de Steaua.

Transfer surpriza la Steaua

Steaua pregateste transferul anului: Cu cine negociaza in aceste momente

"Steaua e o echipa mare, acum s-a intors si Reghecampf, au un grup foarte bun. Ar fi o provocare buna. Dar e prea devreme sa vorbim. Eu am vorbit si cu agentul daca avem ceva concret sau nu. Mie imi e dor de Romania, mi s-a rupt inima cand am plecat de la CFR. Vreau sa ma intorc in Romania, dar nimic nu e sigur", spunea atunci portughezul.

Presa a mai relatat despre negocieri intense intre cele doua parti si in vara, dar atunci nu s-a concretizat nimic.

Update - In schimb, antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf a lasat sa se inteleaga, dupa meciul amical castigat cu Sturm Graz, ca sunt mici sanse sa fie adus Felgueiras, potrivit Fanatik: "Daca vom avea posibilitatea sa aducem un portar care sa puna probleme celor doi care se bat pentru locul de titular, o vom face. Avem doi portari foarte buni, sunt multumit si de Nita si de Cojocaru, sper sa o tina in continuare asa, dar pentru a fi acoperiti ne mai trebuie un portar. (...) Au fost discutii si pentru Felgueiras, dar am spus ca vreau un portar cu talie. Nu este pe lista noastra, dar nu se stie niciodata".

In schimb, Prosport scrie ca portarul ar fi deja in discutii cu o echipa din tara sa natala, Pacos de Ferreira, cealalta optiune pentru acesta fiind Steaua.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Mario Felgueiras liber contract, #Mario Felgueiras transfer Steaua , #transferuri