Visul Stelei, spulberat de bulgari

Marti, 22 Mai 2012, ora 21:35
3297 citiri
Visul Stelei, spulberat de bulgari

Visul conducatorilor Stelei de forma un cuplu ofensiv alcatuit din brazilienii Wesley Lopes si Junior Moraes a fost spulberat de bulgarii de la TSKA Sofia.

Dorit in Ghencea atat de Gigi Becali, cat si de Laurentiu Reghecampf, Junior Moraes are sanse aproape aproape nule de a se transfera la gruparea "ros-albastra".

Sofiotii i-au fixat acestuia un pret de transfer de 2,5 milioane de euro, mult prea mare pentru buzunarul patronului Gigi Becali.

In plus, impresarul Victor Becali sustine ca brazilianul are pretentii contractuale mult prea mari pentru ocupanta locului trei in actuala stagiune a Ligii 1.

"Nu am discutat cu nimeni de Junior Moraes, el costa bani multi. Fara 2-2,5 milioane nu-l da TSKA. Eu l-as fi adus cu cea mai mare placere la Steaua, dar nu se poate. Daca Steaua da atitia bani, il ia. Si jucatorul are pretentii mari" a declarat Victor Becali la Digi Sport.

Campion cu TSKA Sofia in acest sezon, Junior Moraes este cel mai bun marcator din campionatul Bulgariei, cu 16 reusite, la egalitate cu Ivan Stoianov (Ludogorets Razgrad).

In varsta de 25 de ani, Junior Moraes a evoluat in Liga 1 in sezonul 2010-2011, cand a marcat 18 goluri pentru Gloria Bistrita. In 2011 s-a transferat la Metalurg Donetk, unde n-a bifat niciun meci din cauza unui litigiu cu ardelenii, dupa care s-a transferat la TSKA Sofia.

Pe urmele lui Wesley

Steaua a incearca sa-l aduca in Ghencea pe golgheterul sezonului in Liga 1, Wesley Lopes. "Ros-albastrii" au inaintat deja o oferta oficiala Vasluiului, formatie care solicita 1,5 milioane de euro in schimbul brazilianului.

"Exista o oferta concreta din partea noastra pentru Wesley. Acum este plecat in vacanta, dar sper sa aleaga Steaua. Tinand cont si de varsta, eu nu cred ca 1,5 milioane de euro este o suma mica", a declarat managerul Mihai Stoica.

27 de goluri a inscris Wesley pentru FC Vaslui in acest sezon, in 33 de partide.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Moraes transfer Steaua, #transferuri Steaua, #Victor Becali, #TSKA Sofia , #transferuri