Ce se schimba la Steaua dupa decizia UEFA

Marti, 25 Iunie 2013, ora 21:32
4540 citiri
Ce se schimba la Steaua dupa decizia UEFA
Foto: Adevarul

Acceptarea Stelei in Liga Campionilor pentru sezonul 2013/2014 produce o serie de schimbari importante in randul campioanei Romaniei.

Dintr-un scenariu pesimist, in care excluderea din cupele europene parea singura varianta, stelistii au aflat, marti seara, ca vor putea evolua in Liga Campionilor.

1. Consolidarea bugetului - Steaua isi va putea asigura singura linistea financiara pentru perioada in care Gigi Becali va sta inchis. Cum patronul a decis sa taie investitiile, Steaua va avea ocazia sa castige in jur de 20 de milioane de euro daca va ajunge in grupele Ligii Campionilor. In plus, vanzarea biletelor la meciurile tari va consolida si mai mult bugetul.

2. Se redeschide campania de achizitii - Oficialii Stelei au anuntat ca sunt dispusi sa renunte la jucatorii importanti in cazul unor oferte bune, insa ca urmare a deciziei UEFA se va redeschide si campania de achizitii. Pe lista se afla doi atacanti si un fundas central.

3. Se amana exodul - Eliminarea din cupele europene ar fi insemnat o reducere drastica a bugetului. Aceasta situatie este insa anulata de decizia pe care UEFA a luat-o marti seara.

4. Reghecampf ramane! - Antrenorul Stelei lasasase, in unele momente, sa se inteleaga ca viitorul sau depinde de decizia UEFA. De marti seara este sigur: Reghe ramane la Steaua!

5. Indiciu pentru sentinta LPF - Oficialii LPF au anuntat ca vor redeschide cazul Valiza, iar decizia UEFA reprezinta un mod de judecata pentru forul condus de Dumitru Dragomir.

Steaua va juca in Liga Campionilor - oficial

Steaua va putea evolua in sezonul urmator al Ligii Campionilor, dupa ce UEFA a decis o pedeapsa cu suspendare. Ros-albastrii au o perioada de probatiune de cinci ani.

Conform unei decizii UEFA, Steaua a primit o pedeapsa de un an cu suspendare pe o perioada de probatiune de cinci ani. Daca va comite vreun act legat de coruptie in aceasta perioada, Steaua va fi suspendata din cupele europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Steaua decizie UEFA, #Steaua Liga Campionilor, #schimbari Steaua , #UEFA