Steaua va juca in Liga Campionilor - oficial

Marti, 25 Iunie 2013, ora 19:46
12357 citiri
Steaua va juca in Liga Campionilor - oficial

Steaua va putea evolua in sezonul urmator al Ligii Campionilor, dupa ce UEFA a decis o pedeapsa cu suspendare. Ros-albastrii au o perioada de probatiune de cinci ani.

Conform unei decizii UEFA, Steaua a primit o pedeapsa de un an cu suspendare pe o perioada de probatiune de cinci ani. Daca va comite vreun act legat de coruptie in aceasta perioada, Steaua va fi suspendata din cupele europene.

"Da, am primit decizia de la UEFA! Timp de cinci ani vom fi sub supraveghere. Amenda pe care am primit-o nici nu mai conteaza", a declarat managerul general al Stelei, Mihai Stoica, la Digi Sport.

UEFA a transmis decizia prin intermediul Federatiei Romane de Fotbal, care apoi a informat clubul Steaua.

Cum s-a aparat Steaua la UEFA: sapte argumente cheie

Ros-albastrii au depus la UEFA un dosar de aproximativ 200 de pagini, in care au prezentat sapte argumente care au fost acceptate de Comisia de Disciplina.

Oficialii fotbalului romanesc au privit decizia UEFA drept un semn divin. "Astazi (marti - n.red.) este ziua lui Gigi, este un semn divin", a exclamat managerul Mihai Stoica, iar Dumitru Dragomir l-a completat: "E cadou pentru ziua lui Gigi!"

Steaua va intalni astfel formatia macedoneana Vardar Skopje in turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Primul meci va avea loc in data de 16 iulie, iar returul peste o saptamana.

In plus, Romania va mai fi reprezentata in cupele europene de Pandurii Targu Jiu, Petrolul si Astra Giurgiu - toate in Europa League.

#Steaua decizie UEFA, #Steaua caz valiza, #Steaua Valiza , #UEFA