Argaseala l-a "lucrat" pe Piturca?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 09 August 2010, ora 12:33
3311 citiri
Argaseala l-a "lucrat" pe Piturca?

Valeriu Argaseala, in prezent director economic al Stelei si probabil viitorul presedinte al "ros-albastrilor", ar fi fost unul din oamenii care l-au "lucrat" pe Victor Piturca.

Imediat dupa ce fostul selectioner a fost instalat in functia de manager general in Ghencea, Argaseala, omul de incredere al lui Becali, a fost retrogradat din functia de presedinte in cea de director economic, fara a mai avea practic legatura cu echipa.

Mai mult, fostul numar 2 al Stelei si-a pierdut si masina de serviciu, un bolid de teren care a fost preluat de Florin Marin, adus pe functia de director tehnic.

Gigi Becali a dezvaluit, dupa oficializarea despartirii de Piturca, ca Valeriu Argaseala l-a criticat pe tehnician, care ar fi sarit calul la capitolul cheltuieli.

"La Steaua s-a sarit din nou calul din punct de vedere economic. Am facut economii pe timp de criza, desfiintand mai multe grupe de juniori, iar Piturca le-a facut la loc. Argaseala mi-a raspuns ca nu mi-a spus acest lucru pentru ca Piturca era seful", a afirmat Gigi Becali.

Ce nu a spus Argaseala este ca grupele de juniori "responsabile" de pierderile echipei au fost reinfiintate pentru ca fostele glorii ale clubului sa aiba un loc de munca, Vasile Aelenei, Lucian Balan, Mihail Majearu, Stefan Sames si Radu Troi primind posturi la Academia de fotbal a gruparii din bulevardul Ghencea.

De asemenea, daca in urma cu cateva luni Becali si Argaseala anuntau cu fast ca vor construi 30 de statui pentru fotbalistii care au facut istorie pentru Steaua, acum aceasta intentie poate fi pusa la capitolul "promisiuni neonorate".

Victor Piturca a demisionat de la Steaua dupa ce Gigi Becali nu i-a satisfacut pretentiile financiare, latifundiarul refuzand sa garanteze cu bani faptul ca nu va mai vorbi despre echipa.

Fostul selectioner va sustine o conferinta de presa in cursul zilei de luni, cand va explica de ce a plecat din Ghencea.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Argaseala lucrat Piturca, #Argasela retrogradat Steaua, #Piturca demisie Steaua , #Valeriu Argaseala