Piturca si Becali pregatesc mutarea anului la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 07 Martie 2011, ora 21:17
4528 citiri
Piturca si Becali pregatesc mutarea anului la Steaua

Victor Piturca si Gigi Becali lucreaza de zor la mutarea anului la Steaua, revenirea fostului selectioner pe banca tehnica a "ros-albastrilor".

Cei doi au pus deoparte divergentele ce au condus la demisia antrenorului in toamna anului trecut si discuta aproape zilnic despre problemele formatiei din bulevardul Ghencea.

Demisia lui Marius Lacatus i-a deschis calea lui "Piti" catre Steaua, insa tehnicianul exclude orice fel de colaborare cu actualul manager general al echipei, Mihai Stoica, pe care l-a si atacat dur in mai multe ocazii.

Pentru a nu-si strica relatia de prietenie pe care o are cu Meme, latifundiarul din Pipera nu a dorit sa-l dea afara, insa s-a gandit la o solutie prin care fostul conducator de la Otelul sa plece singur - aducerea unui tehnician cu care acesta nu e de acord.

Solutia la indemana a fost Sorin Cartu. Acestuia i s-a oferit un contract valabil doara pana la finalul acestui sezon, atunci cand Piturca ar urma sa revina triumfal in Ghencea si sa construiasca o echipa redurabila, beneficiind si de un buget considerabil.

Acest plan a fost confirmat in parte chiar de cei doi, in direct la GSpTV. becali a recunoscut ca i-a propus lui Piturca sa preia echipa chiar din acest moment, insa s-a lovit de refuzul fostului selectioner care nu concepe o colaborare cu Mihai Stoica.

Cu toata acestea, ambii au admis ca o colaborare este posibila in viitor, un viitor in care echipa va fi din nou la inceput de drum, fara presiunea rezultatelor din campionat si cu timp suficient la dispozitie pentru formarea relatiilor de joc.

Un alt apropiat de-al patronului Stelei, impresarul Giovani Becali, a dezvaluit la randul sau ca despartirea de Piturca a fost cea mai mare greseala a varului sau din acest sezon, agentul de jucatori putand fi intermediarul revenitii tehnicianului oltean in Ghencea.

Pana atunci, Piturca va continua sa ii dea sfaturi lui Becali in ceea ce priveste echipa iar latifundiarul le va transmite mai departe catre Cartu, aflat pe banca tehnica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#Piturca revine Steaua, #plan Piturca Becali, #Victor Piturca antrenor Steaua, #Sorin Cartu antrenor Steaua , #Victor Piturca
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
nu inteleg de ce nu apeleaza la Ferguson , Vegner , Angeloti , Guardiola , Van Gall , Klop , sau Gus Hiding ; de ce aduc la Steaua tot felul de nulitati ? trebuie adusi si jucatori ! Mesi , Xavi , Ribery , Pato , Schneyder , Reyes ! cu astia iese ceva