Stefan Banica jr. implineste 43 de ani

Luni, 18 Octombrie 2010, ora 17:40
8304 citiri
Stefan Banica jr. implineste 43 de ani
foto: myidol.ro

Stefan Banica jr., cunoscut interpret de muzica usoara, rock, teatru si cinema, s-a nascut pe 18 octombrie 1967, la Bucuresti, tatal sau fiind nimeni altul decat inegalabilul actor de comedie, Stefan Banica senior.

Banica jr. a iesit la rampa inca din adolescenta, avand un succes fulminant cu filmul care a facut furori inainte de 1990, mai ales in randurile publicului tanar. E vorba de "Liceenii (1986)", unde a jucat alaturi de colega sa de generatie Oana Sarbu, si ea o solista si actrita de succes.

Stefan Banica junior este considerat, pastrand proportiile firesti, un Elvis Presley sau Shakin Stevens al muzicii rock romanesti, ca maniera interpretativa si, nu in ultimul rand, ca look.

A fost casatorit cinci ani (1994-1999) cu Mihaela Radulescu, dupa care si-a unit destinele cu o alta diva a micului ecran romanesc, Andreea Marin.

Artist complex, cu succes garantat la public, foarte solicitat, atat in plan muzical, cat si pentru diverse emisiuni tv.

Filmografie selectiva:

Eroii nu au varsta - serial TV - 1984

Liceenii - 1986

Extemporal la dirigentie - 1987

O calatorie de neuitat - 1988

Liceenii rock'n roll - 1990

Templul tacerii - 1992

Triunghiul mortii - 1998

Sexy harem Ada-Kaleh - 1999

Proprietar de stele - 1999

Baieti buni - 2005

Ho Ho Ho - 2009

Discografie:

Un actor, un rock'n'roll - 1992

Te rock frumos - 1996

Cel de acum - 2000

Doar un Craciun cu tine - 2000

In concert - 2003

Zori de zi - 2003, 2004, 2005

Numele tau cu Angela Gheorghiu - 2005

Marile hituri - 2007

Impreuna - 2007, 2008

Super Love - 2010 (va fi lansat chiar in aceste zile)

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ludovic Orban, atac la actuala guvernare: "Sunt nişte slugi nătânge, nişte marionete, nişte prăpădiţi"
Ludovic Orban, atac la actuala guvernare: "Sunt nişte slugi nătânge, nişte marionete, nişte prăpădiţi"
Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, 2 martie, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a stabili data alegerilor locale în aceeaşi zi...
Dan Puric ar putea candida la alegerile prezidențiale, dar nu din partea AUR. Ce partid ar urma să îl susțină
Dan Puric ar putea candida la alegerile prezidențiale, dar nu din partea AUR. Ce partid ar urma să îl susțină
Actorul Dan Puric a avut o discuție cu conducerea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) pentru o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale. Inițial, o posibilă candidatură fusese...
#Stefan Banica Junior, #Stefan Banica, #Mihaela Rdulescu, #Andreea Marin Banica , #Andreea Marin
Comentarii