Vedete care au distrus casnicii

Joi, 31 Iulie 2008, ora 12:20
16681 citiri
Vedete care au distrus casnicii

Viata publica a vedetelor este cu atat mai siropoasa cu cat multe dintre ele au fost centrul unor scandaluri sentimentale.

Printre acestea se numara Andreea Marin, Sebastian Vladescu, Romanita Iovan, Crina Matei sau Diana Lascarescu, care au inceput relatii cu oameni care aveau deja angajamente fata de alte persoane.

Toate cazurile s-au lasat insa cu happy-end pentru cei care au avut curajul de a se implica in astfel de povesti complicate, scrie Gardianul.

Despre Andreea Marin s-a spus ca a fost atat de orbita de dragostea pentru Stefan Banica jr, incat nu a ezitat sa inceapa o relatie cu el, desi artistul locuia, in acea perioada, cu mama copilului sau, Camelia Constantinescu.

Cei doi se iubeau in taina de cateva luni, intalnindu-se in strainatate, pana sa-si recunoasca public povestea de amor. Pentru ca nu s-au mai putut ascunde si isi doreau sa fie o familie, au dat cartile pe fata. Andreea si Stefan sunt casatoriti si au impreuna o fetita, pe Ana Violeta.

Marius Mihalache a reusit sa provoace un amplu scandal intre sotie si amanta. Relatia lui extraconjugala cu blonda Crina Matei s-a infiripat in timpul turneelor pe care cei doi le sustineau impreuna. S-au iubit o vreme pe ascuns, insa, deconspirati de presa tabloida, s-au vazut nevoiti sa-si recunoasca idila.

Romanita Iovan este o femeie pasional de ambitioasa, care nu se teme de nimic atunci cand isi doreste ceva. Asa a fost in cariera si asa a procedat si cand s-a indragostit de pilotul Adrian Iovan. Dupa ce l-a cunoscut in avion, s-a interesat despre el, iar faptul ca a aflat ca Iovan era casatorit nu a pus-o pe fuga.

Creatoarea de moda si-a pus in aplicare intreg arsenalul de seductie pentru a-l obtine pe Iovan, si i-a reusit. La scurt timp, pilotul a divortat pentru a se putea casatori cu Romanita.

Au trecut impreuna printr-un necaz ultramediatizat, iar Romanita a pierdut o sarcina. Dupa cateva luni insa, a nascut un baietel, Albert, care implineste in octombrie doi ani.

Ceva mai linistita a fost despartirea dintre Camelia si Dan Sucu, dupa o casnicie de zeci de ani, perturbata de o frumoasa de la TVR. A trait o viata alaturi de Camelia, cu care a construit o avere-monstru si a facut doi copii, dar la varsta celei de-a doua tinereti, omul de afaceri s-a indragostit iremediabil de fosta prezentatoare de stiri Diana Lascarescu.

Divortul a durat mai bine de un an, timp in care Camelia si fostul sot s-au chinuit sa-si imparta zecile de milioane de euro intr-un mod cat mai avantajos pentru ambele parti.

Sucu s-a casatorit cu Diana, care a ramas insarcinata, daruindu-i un baietel, Dan Matei. De curand, Diana a ramas din nou gravida, urmand sa devina pentru a doua oara mamica spre sfarsitul anului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#vedeta, #divort, #Andreea Marin, #Stefan Banica Jr, #Romanita Iovan , #Andreea Marin