Banica Jr, cel mai scump solist electoral

Vineri, 30 Mai 2008, ora 07:49
2492 citiri
Banica Jr, cel mai scump solist electoral

Stefan Banica Jr. a fost cel mai scump solist din campania electorala, fiind platit pentru o aparitie cu fabuloasa suma de 20.000 de euro. El si-a dublat pretul fata de perioada obisnuita din timpul anului, cand incaseaza 10.000 de euro pe show.

Desi a fost foarte selectiv cu aparitiile electorale, din cauza responsabilitatilor de tata, Banica Jr. si-a pus semnatura pe 15 contracte in tara, informeaza Click.

Pentru acestea, el si-a adaugat in conturi suma de 300.000 de euro, avand in vedere faptul ca la un concert incaseaza aproximativ 20.000 de euro.

Uriasa suma se imparte insa in mai multe directii, cum ar fi impozitul catre stat, instrumentistii, impresarul, insa ceea ce ramane nu e deloc de neglijat.

Stefan Banica Jr. se afla pe primul loc si in topul celor mai bine platiti barbati din televiziune, el incasand 30.000 de euro pentru fiecare editie a emisiunii "Dansez pentru tine" de la ProTV.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
#Stefan Banica, #campanie, #bani, #alegeri , #stiri Stefan Banica Jr