Stefan A. Minovici este un dezvoltator, om de afaceri si un ziarist roman-american stabilit la New York din 1979.

Specializat printre altele in proiecte internationale si de securitate nationala, infrastructura, sanatate si mediu, domnul Minovici este si consilier politic special pentru Europa Centrala si de Rasarit, afiliat cu lideri ai Congresului si Senatului SUA, cat si cu organizatii industriale din gruparea Fortune 500.

Stefan A. Minovici s-a nascut la 8 septembrie 1957 in Bucuresti. Este stranepotul fratilor Minovici, fondatorii medicinei moderne in Romania si primul membru al familiei care a preluat si continuat activitatea celor trei frati dupa perioada post-belica.

El continua eforturile de lansare al primului Spital Universitar American din Europa Centrala si de Rasarit in colaborare cu Johns Hopkins International Medicine din Baltimore si North Shore LIJ din New York. Acest proiect complex va oferi servicii medicale de exceptie in Romania cu medici romano-americani, cu predilectie axate pe specialitati de oncologie, cardiologie, ortopedie si neurochirugie.

Stefan Minovici
Stefan Minovici

Data nasterii: 8 septembrie 1957

Cariera:  Presedintele Camerei de Comert Romano-Americana

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Stefan Minovici, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.