Filme legendare in care Stela Popescu a interpretat roluri magistrale, demna de-o regina a actoriei

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 20:39

   

Filme legendare in care Stela Popescu a interpretat roluri magistrale, demna de-o regina a actoriei
Cu toate ca Stela Popescu a murit, in urma ei raman zeci de filme memorabile, iar mai jos ai cateva dintre cele mai bune filme romanesti.

Primul film din cariera Stelei Popescu: "Alo! Ati gresit numarul!"

Comedia in alb-negru a deschis cariera cinematografica a Stelei Popescu. Povestea urmareste un student la Conservator care, in intentia de a da un simplu telefon, greseste numarul. El nimereste fara sa vrea familia celui mai dur profesor al sau, iar la telefon ii raspunde fiica acestuia. Prietenia lor se naste din replica banala care da si titlul filmului.

Vezi VIDEO cu cele mai tari filme in care Stela Popescu si-a dat masura talentului ei!
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5265 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
lia_stoenescu
rank 5
"Abia aştept să mă îmbrăţişeze pentru eternitate..."
Marea noastra disparuta a avut in viata doua mari, imense iubiri: meseria pe care si-a slujit-o cu nespus devotament timp de 60 de ani... si barbatul vietii, marele textier al Teatrului de Revista, Mihai (Puiu) Maximilian, care i-a fost alaturi timp de 30 de ani, pana cand moartea lui i-a despartit...

"Intre noi a fost mai mult decat o căsătorie..."

"Stiu că se spune de suflete pereche , dar e adevărat. El nu se culca pană nu veneam eu, indiferent la ce oră. Si se trezea devreme. Lucra dimineata, la 6.30 ii duceam cafeaua si nu mai intrăm acolo să-l intrerup..."

“Nu toti oamenii au sansa sa cunoasca dragostea absoluta..."
.......................

La adresa de mai jos, poate fi citit unul din celebrele cuplete scrise de Mihai Maximilian pentru Stela Popescu, intitulat "Popeasca e cuminte!"

https://books.google.ro/books?id=eTbACQAAQBAJ&pg=PT44&lpg=PT44&dq=cuplete+mihai+maximilian&source=bl&ots=xYyZocXl0_&sig=OGezvjMkafjX6VdMo9Gd8R5CiFA&hl=ro&sa=X&ved=0ahUKEwjrloOrtdXXAhXIvRoKHdhoBMEQ6AEITzAG#v=onepage&q=cuplete%20mihai%20maximilian&f=false

Fie-va intalnirea luminoasa, Stela Popescu si Mihai Maximilian!
DAN-795
rank 5
REGINA KITSCHULUI SI A lingusiririlor gretzoase care a fericit
generatii de coafeze si codosi valabili de prin cartierele de cheflii , a reusit sa-l faca genial pe cel care i-a modelat talentul de cotzofoana artagoasa si de chirita slaninoasa, cosmetizata in exces si plina de zel.
BRRC
rank 5
Si pana la urma
care sunt filmele legendare ???
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor