Anunțul lui Stelian Ion după decizia ”odioasă” a CCR privind retragerea titlului de doctor: ”Premierul Ciucă poate sta liniștit”
Stelian Ion / Stiri Stelian Ion
Fostul ministru al Justiției Stelian Ion a criticat miercuri, 8 iunie, decizia CCR care a stabilit două condiții pentru retragerea titlului de doctor. Într-o postare pe Facebook, fostul ministru de la USR subliniază că ”plagiatorii rămân cu titlul de doctor chiar dacă a fost obținut prin furt intelectual”. ”Premierul ...
Stelian Ion reclamă abuzurile CSM după a doua excludere a lui Cristi Danileț din magistratură: ”Se duce o veritabilă vânătoare de vrăjitoare împotriva judecătorilor curajoşi”
Miercuri, 25 Mai 2022, ora 21:11 - Stelian Ion reclamă abuzurile CSM după a doua excludere a lui Cristi Danileț din magistratură: ”Se duce o veritabilă vânătoare de vrăjitoare împotriva judecătorilor curajoşi”
Stelian Ion / Stiri Stelian Ion
Deputatul USR Stelian Ion a criticat dur miercuri, 25 mai, excluderea pentru a doua oară din magistratură a judecătorului Cristi Danileţ. Fostul ministru al Justiției a acuzat un ”derapaj...
Stelian Ion condamnă abuzurile M.A.I. după raportul SUA privind depturile omului: ”Imaginea unei structuri de forță care își acoperă ilegalitățile”
Miercuri, 13 Aprilie 2022, ora 20:25 - Stelian Ion condamnă abuzurile M.A.I. după raportul SUA privind depturile omului: ”Imaginea unei structuri de forță care își acoperă ilegalitățile”
Stelian Ion / Stiri Stelian Ion
Fostul ministru al Justiției Stelian Ion a criticat miercuri abuzurile comise de autorități după ce Departamenului de Stat al SUA a făcut public raportul pe 2021 privind respectarea...
Stelian Ion anunță că USR va ataca la CCR proiectul de lege privind incitarea la violenţă, ură sau discriminare, din cauza sintagmei ”apartenenţă politică”
Marti, 15 Martie 2022, ora 21:27 - Stelian Ion anunță că USR va ataca la CCR proiectul de lege privind incitarea la violenţă, ură sau discriminare, din cauza sintagmei ”apartenenţă politică”
Stelian Ion / Stiri Stelian Ion
Deputatul USR Stelian Ion, fost ministru al Justiţiei a anunţat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit TV, că USR va ataca la CCR proiectul de lege adoptat luni de Camere Deputaţilor...
Stelian Ion îl critică dur pe Klaus Iohannis pentru desființarea de fațadă a SIIJ: "Este semnul renunțării la lupta anticorupție"
Vineri, 11 Martie 2022, ora 20:06 - Stelian Ion îl critică dur pe Klaus Iohannis pentru desființarea de fațadă a SIIJ: "Este semnul renunțării la lupta anticorupție"
Stelian Ion / Stiri Stelian Ion
Fostul ministru al Justiției Stelian Ion a criticat vineri, 11 martie, decizia președintelui Klaus Iohannis de a promulga legea privind desființarea SIIJ. Atacul la adresa șefului statului...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Stelian Ion, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Stelian Ion
Stelian Ion
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Stelian Ion, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: