Stelian Ion, propus pentru remaniere: "Florin Cîțu și-a semnat propria plecare din Guvern"

Miercuri, 01 Septembrie 2021, ora 22:10
3187 citiri
Stelian Ion, propus pentru remaniere: "Florin Cîțu și-a semnat propria plecare din Guvern"
Stelian Ion, ministrul Justiției propus pentru remaniere de premierul Florin Cîțu FOTO Facebook/ Guvernul României

Ministrul Justiției, Stelian Ion, propus de premierul Florin Cîțu pentru remaniere, după ce nu a avizat proiectul „Anghel Saligny”, a reacționat spunând că prim-ministrul "și-a semnat propria plecare din Guvern".

"Premierul Florin Cîțu arată în seara aceasta încă o dată că nu are respect pentru lege, pentru Constituție. Având în vedere antecedentele sale, poate că nu este de mirare.

În felul acesta Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă.

Șantaj și iresponsabilitate înseamnă să îi ceri imperativ ministrului Justiției să îți dea un aviz la minut pe un proiect cu miză uriașă pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o dată că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiției pentru obținerea avizului.

Povestea are și un substrat nevăzut, legat de procedura de numire a procurorilor de rang înalt aflată în derulare. Aceasta este miza nevăzută", a scris Stelian Ion pe Facebook.

Florin Cîțu a anunțat miercuri, 1 septembrie, remanierea din funcție a ministrului Justiției, Stelian Ion, acuzat că a blocat adoptarea programului PNDL.

„Nu voi accepta în guvern miniștri care se opun dezvoltării României”, a spus premierul.

#stelian ion, #Ministrul Justitiei, #remaniere guvern , #Stiri Stelian Ion
Comentarii
V
vgabriel2k
rank 2
plusecuristii au ramas fara o mana de pene in seara asta...
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Pesimistu': Ar fi păcat. Mai rău de-așa, nu se poate!