Care a fost ultima dorinta a lui Steve Jobs?

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 21:43
3168 citiri
Care a fost ultima dorinta a lui Steve Jobs?

Una din ultimele initiative ale lui Steve Jobs a fost de a integra in produsele Apple o tehnologie revolutionara de a face fotografii.

Cartea lui Adam Lashinsky, "Inside Apple", detaliaza modul in care Steve Jobs dorea sa schimbe produsele companiei, relateaza Apple Insider.

In urma cu cateva luni, Jobs s-a intalnit cu directorul companiei Lytro, care a creat un nou tip de camera foto, capabila sa redea imagini "vii". Tehnologia companiei permite utilizatorilor sa modifice focalizarea dupa realizarea fotografiei.

In prezent, camera foto este mult prea mare pentru a fi folosita la un smartphone sau la alte dispozitive Apple, insa Jobs i-a marturisit biografului sau ca doreste sa reinventeze fotografia, dar si domeniul televiziunii si al cartilor.

Intelegerea dintre Lytro si Apple nu s-a finalizat, insa Jobs pare sa-si fi dorit mult sa beneficieze de inventia companiei.

"Ii sclipeau ochii. I s-au mutat ochelarii de pe nas. I-am spus ca ne-am inspirat mult din iPad. Chiar a zambit. Era clar ca a rezonat", a spus Ren Ng, CEO la Lytro, despre intalnirea cu Jobs, in care i-a prezentat camera.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#Steve Jobs, #Jobs ultima dorinta , #Apple