Cele mai mari rivalitati din istoria Apple

Marti, 25 Septembrie 2012, ora 17:52

   

Cele mai mari rivalitati din istoria Apple
Apple a ajuns pe una dintre pozitiile de top in industria IT fara sa-si faca prea multi prieteni. Compania a avut numeroase rivalitati istorice, mai ales in perioadele in care a fost condusa de Steve Jobs, care fac noul conflict Samsung vs. Apple sa para o cearta de copii. Iata cele mai mari rivalitati din istoria Apple.

Dupa ce Apple a obtinut daune de 1 miliard dolari din partea Samsung, compania americana mai vrea 700 de milioane dolari. Conflictul dintre Apple si Samsung, bazat pe patentele tehnologice este insa recent, iar Apple are alte rivalitati mult mai vechi, care s-au derulat de-a lungul istoriei companiei. Procesele dintre Samsung si Apple ar putea continua chiar daca cele doua companii colaboreaza, deoarece multe dintre rivalitatile istorice Apple au pornit cu o colaborare.

1. Apple vs Microsoft

Bill Gates si Steve Jobs si-au inceput relatia ca perteneri de afaceri: computerul Apple II a inclus software produs de Microsoft. Prima versiune de Windows a inclus elemente grafice create de Apple, dar la mijlocul anilor 80 cele doua companii au devenit concurente, iar relatiile bune au disparut.

Citeste mai multe despre Cele mai mari rivalitati din istoria Apple pe Hit.ro.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2945 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
MosGerila
rank 5
Tare articol, bine documentat, stiri originale. Mai aveti si alta
meserie, scriitorule de articole "de merde"?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor