Cine e vedeta in familie? Celebritati cu frati si surori plini de talente (Galerie foto & Video)

Sambata, 06 Aprilie 2013, ora 18:35
4157 citiri
Cine e vedeta in familie? Celebritati cu frati si surori plini de talente (Galerie foto & Video)

Nu sunt putine cazurile in care celebritatea e o trasatura de familie, parand sa fie una mostenita. Exista insa si cazuri in care se pare ca in lumina reflectoarelor sta persoana "gresita", talentele fratilor sau surorilor acesteia fiind cel putin la fel de demne de a fi cunoscute.

Fara a generaliza sau a nedreptati pe cineva, poate ca ar trebui sa-i cunoastem si pe fratii sau surorile celor foarte cunoscuti, care, desi adesea anonimi, au in spate realizari importante, conform Cracked:

Fratele lui James Cameron, inginer de geniu

De pilda, James Cameron, cel de al carui nume se leaga Avatar, Terminator, Titanic, un personaj care a ajuns sa exploreze Groapa Marianelor, dar care isi pierde cumpatul cand un telefon mobil suna pe platoul de filmare, astfel incat nu de putine ori confisca celularele celor prezenti, are un frate la fel de excentric, doar ca mai putin cunoscut.

Mike Cameron este inginer aerospatial. E coplesitor si daca realizarile lui Mike s-ar opri aici. In realitate, insa, acesta a gasit o metoda de a filma in apa, la o adancime de aproape 4 kilometri. Tehnica sa e atat de impresionanta, incat Jet Propulsion Laboratory vrea sa o foloseasca pentru a explora Europa, luna lui Jupiter, despre care se crede ca ofera cele mai bune conditii pentru viata.

Ce a facut Mike de este atat de minunat? A eliminat nesfarsitele si numeroasele cabluri care insotesc de obicei expeditiile subacvatice, inlocuindu-le cu fibra optica. Apoi, a construit un robot dotat cu camera, mult mai mic decat cei existenti, de sase ori mai mic, ceea ce inseamna ca poate incapea in crapaturile de pe fundul apei, inaccesibile pana acum.

Cei pentru care Avatarul, Terminatorul sau Titanicul nu au insemnat nimic se pot referi deja la regizor, producator si scenarist ca la fratele lui Mike Cameron.

Sora lui Steve Jobs, scriitor de succes

Steven Paul Jobs a fost cofondatorul si CEO al firmei Apple Computer, precum si CEO al firmei Pixar, pana la achizitia acestui studio de animatie de catre compania Disney. A fost cel mai mare actionar al companiei Disney si membru in consiliul de directori ai Disney. Jobs a fost considerat ca fiind unul dintre cele mai influente personaje atat din industria calculatoarelor, cat si in industria divertismentului.

Mona Simpson este sora acestuia, ea fiind detinatoarea unui numar impresionant de premii, castigate in urma cartilor scrise. Preda engleza la UCLA, fiind in acelasi timp profesor de limba si literatura la Colegiul Bard. In 1986, Simpson a scris cartea numita Anywhere But Here, care in cele din urma s-a transformat intr-un film in care joaca Natalie Portman si Susan Sarandon.

Mona nu a stiut ca Steve ii e frate pana la 25 de ani. A plecat de foarte jos, reusind singura sa avanseze pe scara sociala.

Fratele lui Leslie Nielsen, politician de succes

Daca vrei sa intelegi cine este Leslie Nielsen, trebuie sa te opresti din orice ai face acum si sa mergi sa vezi Airplane sau filmele Naked Gun.

Daca vei chiuli o zi de la scoala sau munca, explicand ca ai stat sa privesti filmele sale, toata lumea va intelege. De fapt, singura pedeapsa va fi pentru ca nu le-ai descoperit mai devreme.

Erik Nielsen a fost fratele acestuia mai mare, care a facut parte din Parlamentul canadian timp de 30 de ani, fara intrerupere. Conservator inrait, era poreclit "buze Velcro", din cauza obiceiului de a ascunde informatii de colegi si public. In totala opozitie cu fratele sau, care nu se putea abtine sa spuna tot ce gandea, indiferent de ora din zi cand era invitat intr-un platou de televiziune.

Insa Erik nu era doar un chip in multimea de politicieni. A fost seful Opozitiei, ministru al Apararii... Lista functiilor detinute e mai lunga decat ai putea crede. Dupa ce a renuntat la politica, si-a luat un job modest de presedinte ale Agentiei Nationale de Transport si de presedinte al Solar Engineering.

In ciuda poreclei cu care a trait, se spune ca avea un umor teribil. Chiar el a recunoscut la un moment dat ca nici nu avea cum sa fie altfel, din moment ce tatal sau, inainte de a ajunge in Canada, fusese angajat al unui circ. Era, prin urmare, o trasatura de familie, a admis chiar el.

Fratele lui Art Garfunkel, un nume in software

Art Garfunkel este jumatatea celebrului duo Simon and Garfunkel, inclus in Rock and Roll Hall of Fame in 1990. In afara de cariera in muzica, Art este actor si poet.

Putini stiu insa ca fratele sau, Jerome, nu are deloc o fire de poet, ci o minte ascutita, matematica. E un jucator major in comunitatea de software engineering inca de la inceputuri. In plus, a fost consilierul tehnic al Departamentului american al Comertului. Si acum cand apare o problema tehnica la nivel inalt, el este "tipul" de la IT care o rezolva.

Poate fi usor recunoscut dupa frizura foarte asemanatoare cu cea a fratelui sau.

Citeste si:
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
În ultimele luni scena politică din România a devenit înghesuită cu numeroase noi partide care vor la alegerile din 2024 să detroneze PSD și PNL în opțiunile electoratului. Cu toate astea,...
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la premierea echipelor finaliste ale unui concurs sportiv desfăşurat între şcolile bucureştene, că dezvoltarea sportului de...