Steve Jobs s-a reincarnat: Afla ce a devenit el

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 22:43

   

Steve Jobs s-a reincarnat: Afla ce a devenit el
Dupa ce Steve Jobs a incetat din viata, unii au inceput sa aiba preocupari legate de reincarnarea sa. Un inginer software a incercat sa afle de la budisti in ce s-ar fi reincarnat fondatorul Apple.

Tony Tseung le-a scris budistilor thailandezi pentru a afla in ce s-a reincarnat Steve Jobs si a primit un raspuns surprinzator, transmite Fox News. Steve Jobs fusese seful lui atunci cand el lucra la Apple.

Se pare ca Jobs s-a reincarnat ca filosof-razboinic, dupa cum precizeaza grupul budist denumit Dhammakaya. El ar trai intr-un palat de sticla mistic aflat chiar deasupra fostului birou al co-fondatorului Apple.

Dupa moartea sa, oamenii din intreaga lume au deplans disparitia marelui vizionar, care a schimbat viata a milioane de oameni.

In Malaezia, admiratorii lui s-au adunat pe o insula tropicala si fiecare a gustat dintr-un mar pe care l-au aruncat apoi in apele oceanului. Ei doreau sa grabeasca astfel reincarnarea acestuia.

Acum, Phra Chaibul Dhammajayo de la templul Dhammakaya, situat la nord de Bangkok, spune ca Jobs s-a reincarnat deja.

Unii il banuiesc de faptul ca vrea doar sa adune fonduri de pe urma celebritatii lui Steve Jobs. Este ciudat ceea ce el sustine: Jobs ar petrece acum mult timp in palatul sau de sticla, care seamana cu un magazin Apple, fiind servit de 20 de oameni care stau la dispozitia sa permanent, la fel ca angajatii dintr-un Apple Store.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3726 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
rank 5
Hmmm!
Și incepusem să bănuim să credem că s-a reincarnat in...Igaș...sau Vișan...sau chiar Anastase...Pană și budiștii lui Buda Daniel dau rasol...deh!

Cine-i beat praștie la nunta asta?Ăh?Brevic din coteț...
Paradis
rank 5
Ce tâ mpenii ...
Admitand cà s-a reincarnat, palatul ar tb sa fie vizibil cu ochiul liber, apoi admitand din nou cà s-a reincarnat, el ar fi bébé , nu l-ar servi nimeni, in afara de mama lui ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor