Steve Jobs a murit

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 07:30
10530 citiri
Steve Jobs a murit
Foto: IBN Live

Steve Jobs, cofondatorul Apple si fost director general al companiei, a murit. Omul de afaceri a pierdut lupta cu cancerul la varsta de 56 de ani.

Compania Apple a anuntat moartea sa in noaptea miercuri spre joi, informeaza IBN Live.

"Geniul lui Steve, pasiunea si energia lui au fost sursa a numeroase inovatii care ne-au imbogatit si ne-au imbunatatit vietile. Lumea este nemasurat mai buna datorita lui Steve", se arata intr-un comunicat al Apple.

Reactii la Moartea lui Steve Jobs - vezi ce personalitati au trimis condoleante

PC Magazine a anuntat ca familia lui Jobs a declarat ca i-a fost alaturi in ultimele momente din viata si ca acesta a murit linistit.

Steve Jobs a demisionat de la Apple - vezi cine ii ia locul

Omagii pentru Steve Jobs

Seful Microsoft, Bill Gates, i-a adus un omagiu lui Steve Jobs, afirmand ca impactul profund al lui Jobs va fi simtit de multe generatii viitoare.

"Lumea rar vede pe cineva care sa aiba un impact profund asa cum Steve l-a avut. Rezultatele sale vor fi resimtite de mai multe generatii care vor veni. Pentru aceia dintre noi care au avut norocul sa lucreze cu el, a fost o onoare", a declarat Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, potrivit Reuters.

Si presedintele american Barack Obama s-a aratat indurerat de moartea lui Steve Jobs.

10 produse importante "nasite" de Steve Jobs

"Michelle si cu mine suntem intristati sa aflam de moartea lui Steve Jobs. Steve a fost unul dintre cei mai mari inovatori americani - suficient de curajos pentru a gandi diferit, suficient de indraznet pentru a crede ca poate schimba lumea si suficient de talentat pentru a o face", a afirmat Obama.

Povestea mostenitoarei secrete a lui Steve Jobs

Apple a anuntat ca cei care doresc sa transmita condoleante sau un alt mesaj pentru apropiatii lui Jobs o pot face la adresa de e-mail: rememberingsteve@apple.com.

Imediat dupa anuntul vestii ca Steve Jobs a murit, oamenii si-au plecat capul pentru a aduce un tribut celui care a revolutionat lumea tehnologiei. Multe persoane au venit si au lasat flori in fata magazinului Apple din centrul orasului San Francisco, arata Cnet News.

Boston Globe o arata pe Brandy Faulkner, o vecina a omului de afaceri, in timp ce lasa flori in fata locuintei lui Jobs din Palo Alto, California.

Steve Jobs suferea de cancer pancreatic

Steve Jobs avea mai multe probleme de sanatate, printre care si cancer pancreatic. Jobs a aflat ca sufera de cancer in 2004, iar in 2009 a suferit un transplant de ficat. In acesti ani, fostul CEO al Apple si-a luat nenumarate concedii fara sa specifice motivul, insa presa a scris despre faptul ca acesta ar fi supus diferitelor tratamente.

Co-fondatorul Apple, care a inventat si comercializat cele mai elegante gadget-uri disponibile in prezent pe piata, a demisionat din functia de CEO in luna august 2011.

Steve Jobs: o viata dedicata tehnologiei

Jobs si un coleg de liceu, Stephen Wozniak, au infiintat Apple in 1976 intr-un garaj din Silicon Valley, iar dupa o perioada in care a stat departe de companie, s-a intors in 1997 pentru a o salva deoarece trecea prin momente dificile. Apoi, firma a ajuns una dintre cele mai valoroase din lume.

Steve Jobs, de nerecunocut la doua zile dupa demisie

Steve Jobs s-a nascut in anul 1955, in San Francisco, si a fost crescut de Paul si Clara Jobs, parintii adoptivi.

#Steve Jobs a murit, #steve jobs murit, #Steve Jobs mort, #Steve Jobs cancer, #Steve Jobs omagii, #Steve Jobs cancer pancreas , #murit