Rusia angajează unul dintre cei mai mari bătăuși de la Hollywood pentru a-i pregăti viitorii soldați

Marti, 21 Martie 2023, ora 07:21
9612 citiri
Rusia angajează unul dintre cei mai mari bătăuși de la Hollywood pentru a-i pregăti viitorii soldați
Steven Seagal va antrena tinerii soldați ruși FOTO facebook

Rusia îl angajează pe Steven Seagal pentru a preda artele marțiale soldaților săi

Actorul, care este cetățean rus din 2016, a deschis un centru de aikido la Moscova.

Steven Seagal (70 ani), unul dintre simbolurile filmelor de acțiune americane din anii 1990 și începutul anilor 2000, tocmai a deschis un centru de aikido la Moscova, cu intenția de a pregăti tineri ruși pentru a se înrola în forțele armate ruse.

Seagal, care a obținut cetățenia rusă în 2016, are centura neagră de gradul șapte Dan în aikido, fiind totodată instructor șef al Federației Ruse a acestei arte marțiale din 2018. "Tinerii pe care i-am văzut astăzi au un potențial foarte mare. Trebuie să deschidem mai multe astfel de centre pentru a-i dezvolta. Este important ca dezvoltarea aikido să progreseze într-un ritm mai rapid", a declarat Seagal pentru agenția rusă de știri TASS.

Seagal nu și-a ascuns niciodată sprijinul pentru președintele rus Vladimir Putin, pe care l-a descris ca fiind "unul dintre cei mai mari lideri mondiali, dacă nu cel mai mare lider în viață în prezent". Putin i-a acordat recent Ordinul Prieteniei.

Actorul, care s-a pronunțat anterior în favoarea anexării Crimeei de către Rusia, a vizitat anul trecut orașul rus Olenivka și tabăra de prizonieri ucraineni din acest oraș.

În 2021, Seagal i-a oferit președintelui venezuelean Nicolas Maduro o sabie de samurai din partea Ministerului rus de Externe.

#Steven Seagal, #Rusia, #Angajament, #aikido, #pregatire, #soldati rusi, #Moscova , #stiri internationale