67 de realizari ale celui dintai primar liberal din istoria postbelica a Resitei! "Unele sunt de pionierat, iar altele, de un curaj nebunesc!"

Duminica, 05 Mai 2019, ora 09:01
139 citiri
Un an a mai ramas pana ca primarul liberal Nelu Popa sa-si faca bilantul primului sau mandat. Va fi al doilea bilant de primar liberal al Resitei din perioada postbelica. Cel dintai l-a avut ca protagonist pe Liviu Spataru, care tocmai si-a prezentat realizarile din anii 2004-2008, atunci cand s-a aflat in fruntea Resitei.

Liviu Spataru a facut o postare publica vineri, 3 mai, pe pagina sa de Facebook, cu privire la mandatul sau de primar al municipiului Resita, incheiat in urma cu aproape 11 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.