Adrian Orza nu mai candideaza pentru functia de primar al Timisoarei!,,Demersul meu s-a lovit de vechile realitati politice"

Sambata, 01 August 2020, ora 23:59
18 citiri
Adrian Orza, fost viceprimar al Timisoarei, candidat din partea PNTCD in anul 2012 si in momentul de fata consilier independent, si-a anuntat decizia de a nu mai candida la Primaria Timisoarei. Motivele pentru care s-a razgandit le-a expus intr-o postare pe pagina personala de Facebook.

Nu cu mult timp in urma, Partidul Republican isi anunta sustinerea pentru candidatura lui Adrian Orza, intr-o alianta administrativa pentru Timisoara. Conducerea partidului l-a considerat atunci "omul cel mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.