Alfred Simonis despre reintoarcerea lui Sorin Grindeanu in politica: "E un castig pentru partid. Poate schimba in bine imaginea PSD"

Vineri, 07 August 2020, ora 21:02
13 citiri
Presedintele PSD Timis, Alfred Simonis, se declara bucuros de decizia fostului premier Sorin Grindeanu de a reveni in politica si este de parere ca acesta poate schimba in bine imaginea partidului.

Sorin Grindeanu a confirmat in aceasta dimineata ca va candida pentru un post de prim-vicepresedinte al PSD la Congresul partidului din 22 august, pe motiunea lui Marcel Ciolacu.

"Ma bucur. Am fost cred ca primul presedinte de organizatie din tara care am cerut public ca Sorin Grindeanu sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.