Alin Nica a fost votat de primarii liberali pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis. "Ma recomanda munca, tineretea, tenacitatea si energia"

Sambata, 22 Februarie 2020, ora 13:04
31 citiri
Alin Nica, primarul comunei Dudestii Noi, a fost alesul edililor liberali din judetul Timis pentru a candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean. Nica a primit 23 de voturi, iar cel de-al doilea aspirant la sefia CJT, Ciprian Bogdan, a obtinut doar 11 voturi. Initial, in cursa s-a aflat si Alin Popoviciu, insa acesta s-a retras in ultimul moment.

In varsta de 38 de ani, Alin Nica are o experienta de 16 ani in fruntea administratiei locale din Dudestii Noi. In momentul obtinerii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.