Boicot cu repetitie la sedinta de constituire a Consiliului Judetean Timis! Au lipsit din nou liberalii si progresistii. FOTO

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 14:20
89 citiri
TIMISOARA. Duminica ar fi trebuit sa se intruneasca pentru a doua oara noul Consiliu Judetean Timis, pentru validarea alesilor si pentru alegerea presedintelui si vicepresedintilor.
La fel cum s-a intamplat si joi, o parte dintre alesii judeteni nu s-au prezentat la chemarea facuta de prefectul Mircea Bacala, astfel ca nu a s-a format cvorum pentru ca sedinta sa inceapa.
La ora 12.00, consilierii judeteni ar fi trebuit sa depuna juramantul si sa ii aleaga pe presedintele CJT, respectiv pe cei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.