Ce va pati politistul care a reclamat ca sefi din Politie fac presiuni pentru amendarea populatiei. "Sa rasune ecoul dreptatii in urma mea"

Sursa: Adevarul
Vineri, 15 Mai 2020, ora 15:53
22 citiri
Politistul Valer Kovacs, presedinte al Sindicatului SNPR - Decus filiala Timis, care a reclamat ca sunt sefi din Politie care fac presiuni pentru amendarea populatiei in baza ordonantelor militare, urmeaza sa fie trecut in rezerva. Intr-o scrisoare deschisa transmisa in data de 11 aprilie premierului Ludovic Orban, politistul Kovacs Valer, presedinte al Sindicatului SNPR - Decus filiala Timis, reclama faptul ca sunt sefi din Politie care fac presiuni asupra politistilor pentru amendarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.