Consilierul local PSD Radu Esoanca propune ca solutie de salvare a Colterm intrarea in insolventa: "Datoriile curente sunt de 330 milioane lei"

Joi, 03 Iunie 2021, ora 17:01
28 citiri
Radu Esoanca, consilier local PSD, propune ca societatea de termoficare a Timisoarei sa intre in insolventa. Asta in conditiile in care Colterm are datorii de aproximativ 330 de milioane de lei.

Dominic Fritz, primarul Timisoarei, a fost aspru criticat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, de catre Radu Esoanca, consilier local PSD.

"Au trecut totusi sapte luni de cand Dominic Fritz a depus juramantul si opt luni de cand a fost ales si nu ma feresc sa spun ca este cel mai slab debut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.