Containerele de la Padurea Verde nu vor fi mutate, dupa epidemia de coronavirus. Planul Primariei pentru 'tabara de carantina' de la Timisoara. Foto

Vineri, 29 Mai 2020, ora 14:22
31 citiri
TIMISOARA. Containerele care in timpul starii de urgenta au fost temporar 'casa' pentru romanii veniti din afara tarii si plasati in carantina vor fi folosite in continuare.
Primaria Timisoara vrea sa le dea o noua destinatie. Un proiect de hotarare urmeaza sa fie pus pe masa consilierilor locali, care vor trebui sa decida daca aici vor fi sau nu cazati oamenii strazii.

Cum acesti oameni pot deveni foarte usor purtatori ai virusului, si il pot trimite la fel de usor mai departe, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.