Cosmarul unei fete exploatata inca de cand avea 14 ani, in parc, pe camp sau in locuintele clientilor. Perchezitii ale politistilor de la Crima Organizata si procurorilor DIICOT Timisoara la o retea de proxeneti. Video

Joi, 30 Iunie 2022, ora 11:20
155 citiri
TIMISOARA. Operatiune a politistilor de la combaterea Crimei Organizate si a procurorilor DIICOT, joi dimineata. 8 perchezitii s-au desfasurat pentru prinderea unor proxeneti si a clientilor acestora in mai multe locatii din Timis.
Potrivit anchetatorilor, trei indivizi au au intretinut relatii sexuale cu o fata din Iecea Mare inca de cand aceasta avea 14 ani.
Copila nu avea parinti, intrucat tatal a murit, iar mama lucreaza in Germania, asa ca le-a fost usor sa o batjocoreasca vreme de doi ani. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.