COVID-19 a fortat administratia locala din Timisoara sa investeasca in sanatate! Cei mai multi bani, indreptati spre Spitalul "Victor Babes"

Duminica, 24 Mai 2020, ora 09:01
28 citiri
Spitalul "Victor Babes" a primit anul acesta cei mai multi bani de la administratia locala din Timisoara, obligata fiind de pandemia de coronavirus sa investeasca in sistemul de sanatate. Asta mai ales ca unitatea sanitara a tratat bolnavi de COVID-19 din mai multe judete din tara.

Comparativ cu anul trecut, cand au fost alocati in jur de 48 de milioane de lei, anul acesta, pana la ultima rectificare, au fost indreptati spre sistemul de sanatate timisorean peste 60 de milioane de lei. Bilantul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.