Cum a aparut Statul Islamic in Siria si in Irak. Wesley Clark: "Prietenii si aliatii nostri au finantat ISIS pentru a distruge Hezbollah-ul"

Sursa: Adevarul
Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 21:44
129 citiri
Bogdan Herzog, consilier local independent din Timisoara, a realizat o interesanta analiza despre aparitia ISIS (Statul Islamic) in Siria si Irak. Timisoreanul a postat articolul pe blogul sau, bogdanherzog.ro. Vom reda in intregime acest interesant articol semnat de Bogdan Herzog, fost membru PNTCD. Preambul Avand in vedere recenta criza a refugiatilor sirieni supun atentiei o analiza efectuata in primavara acestui an, cu privire la modul in care au aparut gruparile teroriste de tipul Statului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.