Cum a 'rezolvat' Primaria Timisoara problema asfaltului turnat pe trotuare langa cladirile istorice de pe Bulevardul Loga. L-a vopsit intr-un model... unicat. UPDATE Viceprimarul Ruben Latcau: E un test!

Sambata, 11 Septembrie 2021, ora 21:20
64 citiri
TIMISOARA. De rasul curcilor. Primaria Timisoara pare sa fi gasit "solutia salvatoare" in cazul trotuarelor de pe C.D. Loga, dupa ce a turnat asfalt pana langa cladirile istorice, lucru ce a iscat vii reactii in spatiul public, dar a atras si sesizarea celor de la Directia de Cultura si Patrimoniu care au cerut ca asfaltul sa fie indepartat si in loc sa fie pusa piatra naturala.
Administratia Fritz pare ca a venit cu o idee halucinanta. Cel putin deocamdata. A vopsit pur si simplu in culoarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.