Cum se tine de scaun un primar declarat incompatibil: "Comuna are nevoie urgenta de primar. Trebuie sa se asigure ca ajutorul social este platit la termen"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Mai 2020, ora 12:36
51 citiri
Un fost primar, eliberat din functie inainte de expirarea mandatului in urma unei decizii definitive prin care a fost declarat incompatibil, a dat in judecata Prefectura, cerand mentinerea in functie. Fostul edil a invocat in sustinerea cererii sale pandemia COVID-19. Prefectul judetului Timis, Liliana Onet, a semnat in luna ianuarie a acestui an ordinul de eliberare din functie inainte de termen a primarului din comuna Criciova, Iosif Catana. Demiterea primarului a venit in urma unei decizii a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.