"Dintr-o simfonie, legea a devenit manea!" Daniel Funeriu il ataca dur pe Darius Valcov si il ironizeaza pe Victor Ponta!

Miercuri, 29 Mai 2019, ora 13:04
69 citiri
Fostul ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Funeriu, a sustinut o conferinta cu tematica "Despre excelenta, prostie, interese obscure si minciuni in educatia romaneasca" la Universitatea de Vest din Timisoara. Subiectele abordate s-au referit atat la perioada in care si-a pus direct amprenta asupra sistemului educational din Romania, cat si la cea ulterioara, in urma parasirii functiei, fiind discutate teme actuale in societatea romaneasca, precum frauda, coruptia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.