Doar 25 de pastile de iod ridicate din farmacii, la Timisoara si in judet, pe baza de prescriptiei de la medicul de familie

Miercuri, 10 August 2022, ora 17:21
54 citiri
TIMIS. A inceput impartirea pastilelor de iod in Timis, insa, deocamdata, oamenii nu se inghesuie sa le ridice din farmacii.
Deocamdata doar 25 de comprimate au fost ridicate din farmaciile din Timis, pe baza trimiterii de la medicul de familie, precizeaza reprezentantii DSP.
"Din cele peste 1 milion de comperimate de iodura de potasiu repartizate la nivelul judetului Timis, peste 327.000 au fost distribuite la farmaciile din judet. Pana la aceasta data, 25 de comprimate au fost ridicate pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.