Elev de la un liceu din vestul tarii, lovit de un profesor chiar in timpul unei actiuni despre violenta in scoli. Politisti erau chiar in curtea liceului

Joi, 17 Iunie 2021, ora 19:05
55 citiri
Un elev de la Liceul "Matei Corvin" din Hunedoara a reclamat la Politie un profesor care l-ar fi strans de gat. Incidentul s-a petrecut chiar in momentul in care liceul gazduia o actiune despre violenta in scoli, iar in curte erau mai multi politisti.

Elevul de 16 ani s-a dus direct la politistii care se aflau in curtea unitatii de invatamant si le-a spus ca a fost agresat de profesor.

In prima faza, acestia au aplanat conflictul, apoi Politia Municipiului Hunedoara a intocmit dosar de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.