"Eu si bunicu" - O poveste despre roadele apiculturii si respectarea traditiei! Reteta de succes a bunicului, pastrata si dusa mai departe de nepot (P)

Sambata, 01 August 2020, ora 22:07
67 citiri
Apicultura se bucura si astazi, la fel cum s-a bucurat si in vremurile trecute, de atentia unor intreprinzatori tineri care, pe langa puterea de munca si spiritul inovator, au mostenit de la bunicii lor si pasiunea prin care au transformat cresterea albinelor intr-o activitate productiva si o afacere de succes.

Este si cazul lui Adrian Petrescu, un tanar apicultor din comuna Belint, care la varsta de 36 de ani administreaza cu succes, alaturi de bunicul sau, Iosif Neag din Paniova, o afacere ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.