EXCLUSIV. Ipostaze jenante pentru Politia Romana! Oamenii legii, luati la palme si umiliti de un smecher! "Imi este teama sa mai ies in strada!"

Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 21:01
130 citiri
Doi politisti au pus mana pe telefoane in loc sa scoata pistoalele si sa traga in timp ce erau ultragiati de un individ baut, care incercase sa-l loveasca pe unul dintre ei cu masina pentru ca-i oprise pe dreapta sotia, aflata intr-un alt autoturism, sub influenta bauturilor alcoolice!

Criza din MAI, accesul la uniforma de politist pe baza de nepotism, pile si influenta politica, dar mai ales legislatia care pur si simplu leaga mainile oamenilor legii in aproape orice fel se situatie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.