FALT: "Lipsa caldurii in apartamentele din Timisoara afecteaza sanatatea cetatenilor si siguranta nationala. Luati masuri!"

Miercuri, 26 Ianuarie 2022, ora 13:05
63 citiri
Federatia Asociatiilor de Locatari Timisoara este tot mai des apelata de cetatenii care ar trebui sa primeasca agent termic de la Colterm si se intreaba ce se mai poate face pentru ca ei nu mai suporta frigul in case, desi sunt cu cheltuielile la zi, iar mai nou trebuie sa plateasca dublu desi veniturile lor nu au crescut decat foarte putin.

FALT mai atrage atentia ca, la momentul acesta, cand temperaturile sunt sub zero grade, chiar -8 grade, agentul termic care pleaca din punctele termice ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.