Fost prefect, amenintat cu bataia de un vecin apostrofat pentru gunoiul aruncat la intamplare: "Nu pot face educatie cu parul"

Sursa: Adevarul
Marti, 22 Ianuarie 2019, ora 13:46
69 citiri
Un fost prefect sustine ca a fost amenintat cu bataia de un vecin caruia i-a atras atentia ca nu e normal sa arunce gunoaiele pe jos. Fostul representant al Guvernului in teritoriu a povestit ca vecinul sau si-a adus aminte cand a fost apostrofat ca are un obiect cu care l-ar putea "corecta". Timisoara s-a confruntat si inca se confrunta cu o criza a gunoaielor generata, pe de o parte de cei care arunca gunoiul la intamplare, rezultand rample clandestine, iar pe de alta parte de faptul ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.