Fostul sef al BCCO Timisoara, depistat de ANI cu o avere nejustificata de peste 1,3 milioane de lei. A fost sesizata Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Timisoara

Sambata, 15 Iunie 2024, ora 10:06
96 citiri
Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca fostul sef al BCCO Timisoara, comisarul sef Cosmin Popovici, a fost depistat cu o avere nejustificata de peste 1,3 milioane de lei.

Este vorba despre averea dobandita si veniturile realizate de catre Cosmin Popovici, impreuna cu familia, in perioada exercitarii functiei publice cu statut special.

Popovici este functionar public cu statut special (politist) in cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.