Hurduzeu sparge taberele din PSD Caras-Severin! "Am trecut peste toate, au fost orgolii, dar acum tragem toti la aceeasi caruta!"

Duminica, 31 Mai 2020, ora 13:01
41 citiri
Presedintele interimar al social-democratilor din Caras-Severin a demarat deja discutiile preliminare pentru o alianta electorala la nivel judetean cu Pro Romania, ALDE si chiar PMP pentru alegerile locale, dar cel mai important, subliniaza Silviu Hurduzeu, este ca in sediul PSD de pe "George Enescu" stau toti la aceeasi masa!

"In sfarsit am reusit sa convoc si sa se desfasoare o sedinta a forului interimar care conduce organizatia judeteana. Am luat cateva masuri la nivelul organizatoric si o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.